ALBA Logo

ALBA Graduate Business School

Greece

(+30) 2108964531, Fax: (+30) 2108963302
Xenias 6-8, Athens 11528, Greece

АЛБА е непрофитна високо образовна институција која е формирана во 1992 и до 2012 работи под чадорот на Американскиот колеџ во Грција (ACG). АЛБА моментално нуди 13 постдипломски програми – мастер за бизнис и администрација (МБА) и мастер за наука (МН). Програмите за МБА се акредитирани од Асоцијацијата на МБА (АМБА), додека две од МН (Финансии и Стратешки менаџмент за човечки ресурси) се акредитирани од EPAS.

 

Person to contact: Mr. Aristotelis Alexopoulos

Веб страна